UFC

(VIDEO) 'Zašto si to učinio mom ocu?' Pogledajte neobičan susret Masvidala i Askrenovog 'sina'

 Screenshot (Twitter)
Iako ne nastupa na UFC-u 246, Jorge Masvidal ovih se dana nalazi u Las Vegasu te je sudjelovao na druženju s medijima uoči priredbe koju ovog vikenda predvode Conor McGregor i Donald Cerrone. A tamo ga je dočekao jedan jako zanimljiv susret...

'Gamebredu' je u Las Vegasu u jednom trenutku prišao 'sin' Bena Askrena te ga upitao - "Zašto si to učinio mom ocu?".

Zbunjeni Masvidal upitao je mladića ispred sebe - "Tko je tvoj otac?", na što je dobio odgovor da se radi o njegovom prijašnjem protivniku i borcu kojeg je nokautirao za svega pet sekundi postavivši tako novi UFC-ov rekord.

"Čovječe, žao mi je. Nije mi bila namjera", odgovorio je Masvidal, da bi mu na kraju sugovornik ipak otkrio kako nije sin slavnog borca.

Naime, 'sin' je u ovom slučaju bio talentirani UFC-ov 20-godišnjak Chase Hooper (9-0-1) koji je ovom predstavom još jednom prokazao kako objeručke prihvaća brojne usporedbe s Askrenom.

Podsjetimo, cijela Hooper-Askren priča započela je nakon Chaseovog prvog nastupa u Octagonu kada je u prosincu prošle godine debitirao svladavši Daniela Teymura. Mnogi su fanovi već tada primjetili sličnost, ponajviše zbog frizure mladog Amerikanca iz Enumclawa.

Linker
23. travanj 2024 08:35