UFC

(VIDEO) Zavirite u novu Khabibovu ultra modernu dvoranu u Dagestanu

Abdulmanap Nurmagomedov
 Screenshot (YouTube)
Kamere "RT Sporta" su ušle u novo, ultra moderno zdanje za treniranje borilačkih sportova u Machachali, u Dagestanu, koje gradi obitelj UFC prvaka Khabiba Nurmagomedova. Velika dvorana je već gotovo završena, grubi radovi su odrađeni, a sada je na redu ušminkavanje završnih detalja.

Radi se zapravo o starom skladištu koje je obitelj Nurmagomedov odlučila pretvoriti u pravi pogon za stvaranje novih MMA zvijezda.

"Ovo je dvorana koja bi trebala biti primjer drugim dvoranama u Rusiji", rekao je odmah na početku videa Khabibov otac Abdulmanap Nurmagomedov koji će ujedno i voditi čitav pogon.

Upravo je on poslužio novinarima koji su došli u obilazak kao svojevrsni vodič. Vidljivo je prema komentarima da je Abdulmanap bio idejni začetnik i same dvorane, ali i njezinog dizajna.

Khabibov otac je tijekom videa otkrio i da će raditi tek tri godine, a onda sve prepustiti mlađima.

"Bit ću savjetnik. Najviše vremena ću provoditi u ovoj sobi. Već sada imam 16 mladih trenera koji će me naslijediti", otkriva među ostalim otac UFC prvaka.

Nije poznat točan datum otvaranja same dvorane, a za vjerovati je da će Khabib biti prisutan. Prema onome što se može vidjeti na videu zdanje je vrlo blizu konačnog završetka i uskoro bi trebalo primiti prve vježbače i borce. I ova dvorana će dodatno povećati broj kvalitetnih dagestanskih boraca koji prilično brzo preplavljuju američko i europsko borilačko tržište.

Linker
22. travanj 2024 07:53