UFC

Znate li tko je borac koji je Miočiću glumio Cormiera?

Chris Barnett i Stipe Miočić
 Instagram
U posljednjem dijelu priprema za UFC 252 borbu, Stipe Miočić imao je zanimljivog  trening partnera

Iako je većinu priprema za borbu protiv Daniela Cormiera proveo sa stalnim trening partnerima, Jeffom Hughesom i Aleksom Čamurom, Stipe Miočić ipak je posljednjih tjedana imao jedno pojačanje. Poznatog borca za kojeg je lako zaključiti kako je došao s ciljem da pokuša biti što sličniji Danielu Cormieru te da se u radu s njim isprobaju neke taktičke ideje.

Chris Barnett, poznat i pod nadimkom Huggy Bear te po novijem Beastboy, poznati je 34-godišnji borac, član superteške kategorije. Visok je 175 centimetara, što je tri centimetra niže od Cormiera te teži oko 135 do 140 kilograma. Upravo ta težina i problemi sa skidanjem iste su razlog zašto Barnett ne nastupa u većim američkim promocijama, budući da je riječ o vrlo dobrom borcu koji je sigurno pomogao Miočiću na više načina.

Upravo zbog gore navedenog razloga Barnett najviše nastupa u azijskim promocijama, a jedno se vrijeme čak šuškalo da bi mogao biti protivnik Mirku Filipoviću. Do te borbe ipak nije došlo. U dosadašnjoj profesionalnoj MMA karijeri, Barnett je upisao 20 pobjeda i samo šest poraza. Prije svega je poznat po ogromnoj fizičkoj snazi.

Miočiću je vjerojatno poslužio za isprobavanje nekih novih napada kojima bi trebao probiti gard Cormiera i ugroziti ga, posebno sad kad se zna kako će dodatno paziti na jetru. Koliko je bilo efekta u tome, mogli bismo saznati za vikend.

Linker
24. travanj 2024 18:56