UFC

Volkanovski poručuje Whiteu da prihvati milijun dolara vrijednu okladu: 'Nikad nećeš lakše doći do novca'

Dana White
 Screenshot (YouTube)
Nedugo nakon UFC-ovog, s novom se reakcijom javio i Bellatorov prvak

Amerikanac Michael Chandler trenutno ispituje tržište i nudi se raznim borilačkim promocijama, a Dana White nedavno je pokazao interes da sjedne za stol s bivšim Bellatorovim prvakom u lakoj kategoriji. No, paralelno s tom pričom javio se još jedan borac iz konkurentske promocije.

Riječ je o dvostrukom Bellatorovom prvaku Patriciju Freireu koji je ovih dana otvorio temu o kvaliteti boraca u Bellatoru i UFC-u. Naime, 33-godišnji 'Pitbull' uvjeren je da se može nositi s prvacima najpoznatije MMA promocije, a u jednom je trenutku otišao toliko daleko da je Whiteu ponudio okladu od milijun dolara uz tvrdnju da može pobijediti UFC-ove prvake.

Brazilac koji nastupa u perolakoj i lakoj kategoriji svojim je pojedinim izjavama tako podigao puno prašine, a njegova ponuda je izgleda oduševila UFC-ovog prvaka Alexandera Volkanovskog koji je poručio Dani da prihvati okladu.

"Nikad nećeš lakše doći do novca. Dana, idemo ovo realizirati", napisao je Volkanovski na Twitteru.

Naravno, te riječi 'Pitbull' nije mogao ignorirati...

"Zapamtit ću što si rekao nakon što te nokautiram. Dana White i Scott Coker, hajdemo. Alexander, samo da razjasnimo jednu stvar, boriš se s Pitbullom borcem, ne reperom. Dana, bilo bi mi zadovoljstvo da ti uzmem lovu, a čak ću i pokriti Alexove bolničke troškove. Također, bila bi mi i čast nositi pojas Maxa Hollowaya", uzvratio je Freire preko društvenih mreža.

Alexander ili Patricio, koja bi bila vaša prognoza ovog potencijalnog dvoboja?

Linker
19. travanj 2024 03:13