UFC

Volkov: Ngannou je smiješan, opet je izbjegao borbu sa mnom

Alexander Volkov
 Screenshot/Youtube
Nakon što je službeno potvrđena borba Francisa Ngannoua i Jairzinha Rozenstruika 28. ožujka na UFC Fight Night 171 priredbi, oglasio se Alexander Volkov, koji je već nekoliko puta prozvao Kamerunca.

Volkovu se nije svidjela jučerašnja vijest jer je samo nekoliko dana ranije od UFC-a zatražio meč protiv Ngannoua, s kojim je i na Twitteru nedavno dogovarao međusobni okršaj.

Nedugo nakon službene potvrde meča Ngannou - Rozenstruik, Volkov je napisao:

"Čini li se to samo meni ili me Ngannou opet izbjegao? Toliko se želio boriti sa mnom, a izbjegao me zbog drugog borca čim sam tražio od UFC-a borbu protiv njega. Tako je smiješan".

Ngannou mu nije ostao dužan i brzo mu je odgovorio: "Ušuti, p***ice!", na što mu je Volkov odgovorio.

"Razina tvoje inteligencije inspirira, takve duboke misli neće promijeniti činjenicu da si ti taj koji se boji boriti sa mnom. Sada već dvaput", napisao je Volkov.

Volkov je prije mjesec dana pobijedio Grega Hardyja jednoglasnom odlukom i tako se uspješno vratio nakon neugodnog poraza od Derricka Lewisa prošle godine, kada je stao njegov niz od četiri pobjede u UFC-ovoj teškoj kategoriji.

Ngannou je nakon tri pobjede u nizu želio još jednom napasti titulu, ali prvaka Stipu Miočića prvo čeka treći meč s Danielom Cormierom. U međuvremenu, Predatora čeka okršaj Rozenstruikom koji je prošlog vikenda priredio senzaciju nokautom protiv Alistaira Overeema četiri sekunde prije kraja meča.

Linker
24. travanj 2024 00:26