UFC

Vraća se Woodley! Čini se da smo dobili glavnu borbu četvrtog UFC-ovog eventa u samo 14 dana!

 AFP/ Jason Silva/AGIF
UFC će u svibnju održati čak četiri priredbe. Nakon tri eventa u Jacksonvilleu Dana White i društvo organizirat će još jedan 23. svibnja, a u glavnoj borbi tog događaja trebali bismo gledati Tyrona Woodleyja (19-4-1) i Gilberta Burnsa (18-3)!

Bivšeg UFC-ovog prvaka tjedni dijele do novog nastupa u Octagonu. Naime, Tyron Woodley najvjerojatnije će predvoditi UFC-ovu priredbu koja nas čeka 23. svibnja.

"Radimo na borbi s Woodleyjem. Nakon tri već najavljena datuma vraćamo se još jednom. Imat ćemo četiri eventa u 14 dana. Taj posljednji, najvjerojatnije će predvoditi Woodley", najavio je Dana White u razgovoru s ESPN-om.

Iako UFC u trenucima pisanja ovog članka nije ništa službeno potvrdio, prema porukama s Twittera dalo bi se zaključiti kako je dogovor pao i da će Woodley za idućeg protivnika imati Gilberta Burnsa.

"Četvrti put mi je ponuđena ova borba i četvrti put je prihvaćam! 'Main event' 23. svibnja", napisao je Burns na društvenim mrežama, a onda mu je ubrzo odgovorio i Woodley potvrdivši i kako je on pristao na ovaj meč.

Ako se sve odvije prema planu, Woodleyju će ovo biti prvi nastup nakon što je u ožujku 2019. godine izgubio pojas velter kategorije u dvoboju s Kamaruom Usmanom. Spomenimo i kako je bivši prvak u međuvremenu imao dogovoren meč s Leonom Edwardsom (21. ožujka, London), ali je taj event otkazan zbog pandemije koronavirusa. Tyron je nakon toga pokušao dogovoriti revanš s Usmanom ili veliki meč s Colbyjem Covingtonom, ali izgleda da je u konačnici pao dogovor s 33-godišnjim Brazilcem.

Burns, s druge strane, trenutno uživa u nizu od pet pobjeda, a ona posljednja upisana je u ožujku kada je tehničkim nokautom u prvoj rundi zaustavio legendarnog Demiana Maiu.

Linker
12. travanj 2024 12:17