UFC

Werdum si pronašao protivnika za veliki povratak: 'Moj jiu-jitsu je bolji od tvog'

 AFP/ Jason Silva/AGIF
Fabricio Werdum pokušava se čim prije vratiti u teškaške kombinacije pa si je tako odmah nakon proteklog vikenda održane UFC 246 priredbe pronašao protivnika za povratničku borbu.

Bivši UFC-ov prvak može se u akciju vratiti već u travnju ove godine, a na tome može najviše zahvaliti USADA-inoj odluci po kojoj mu je suspenzija skraćena za čak 10 mjeseci.

Werdum je nakon eventa u Las Vegasu poslao poruku čestitke, ali i prozivku svom potencijalnom suparniku. 'Vai Cavalo' je, naime, 'bacio oko' na Alexeija Oleinika koji je u noći sa subote na nedjelju polugom na ruci zaustavio Mauricea Greenea.

Brazilskog veterana u akciji nismo gledali od ožujka 2018. kada je njegov niz od dvije pobjede zaustavio Alexander Volkov. Ako se pitate zašto je Werdum za ovu prigodu izabrao baš Oleinika, odgovor bi se mogao skrivati u nedovršenom poslu.

Podsjetimo, Oleinik i Werdum trebali su se boriti u rujnu 2018., ali je Brazilac tada morao otkazati meč zbog pozitivnog doping testa na zabranjeni steroid trenbolon.

"Čestitke, poštujem te, ALI mislim da je moj jiu-jitsu bolji od tvog. Zaplešimo. Ti možeš biti posebni gost za moj povratak u UFC", napisao je Werdum na Twitteru nakon što je 'Boa Constrictor' upisao 58. pobjedu u svojoj karijeri.

Linker
19. travanj 2024 18:05