UFC

White dodatno raščistio situaciju oko UFC-a 249, evo što bi se moglo dogoditi s borbom Khabiba i Fergusona!

Khabib Nurmagomedov i Tony Ferguson
 Screenshot/Youtube
Prema posljednjim informacijama, UFC-ove priredbe zakazane za 21. i 28. ožujka te 11. travnja odgođene su do daljnjeg. Iako je ta vijest sama po sebi razočarala milijune MMA fanova, velik dio njih pita se što će biti s možda i najiščekivanijim eventom godine - velikim UFC-om 249?

UFC 249 prema rasporedu bismo trebali gledati 18. travnja u Brooklynu. Priredba je to koju predvodi mega meč Khabiba Nurmagomedova i Tonyja Fergusona. S obzirom na to da je ovaj okršaj već četiri puta otkazivan, mnogi se pitaju je li zaista toliko uklet da će mu se sada ispriječiti viša sila koju u ovom slučaju predstavlja koronavirus?

Ako ćemo donositi zaključke na temelju izjava Dane Whitea, to neće biti slučaj i borba između elitnih boraca lake kategorije će se održati prema rasporedu, iako su moguće određene promjene.

"Odgađamo tri iduća eventa, ali Tony vs. Khabib i 18. travnja su i dalje u igri i to će se dogoditi. Slijedit ćemo upute koje govore da u istoj prostoriji ne bi trebali imati više od 10 ljudi te se nadamo kako će se čitava situacija raščistiti do travnja", izjavio je White u razgovoru s ESPN-om pa malo detaljnije opisao moguće promjene koje se tiču glavne borbe UFC-a 249:

"Taj će se meč dogoditi. Bez publike. Ma, napravit ćemo što god bude potrebno. Vjerojatno će se to dogoditi izvan SAD-a, ali dogodit će se. Znači, datum ostaje isti", zaključio je predsjednik UFC-a.

Linker
19. travanj 2024 07:23