UFC

White: McGregor je jedan od najvećih u povijesti, poput Alija i Tysona

Conor McGregor
 Steve Marcus/Getty Images/AFP
Conor McGregor je protiv Donalda Cerronea upisao tek prvu MMA pobjedu u više od tri godine, no euforični predsjednik UFC-a Dana White ne prestaje hvaliti svoju najveću i najplaćeniju zvijezdu.

U posljednjem intervjuu White je Irca svrstao uz bok velikanima poput Muhammada Alija i Mikea Tysona. No, tvrdi i da UFC u svom rosteru ima i drugih velikih zvijezda.

"Imate Conora, Jonesa, Adesanyu, Usmana koji se uzdiže, Masvidal je ogromna zvijezda, Diaz također. Puno je boraca, ali i više različitih razina. Conor McGregor nije samo najveća MMA zvijezda. On je jedna od najvećih zvijezda u povijesti borilačkih sportova. Govorimo o Muhammadu Aliju, Mikeu Tysonu, McGregoru... On je u toj kategoriji", rekao je White u The Will Cain Showu.

Objasnio je i zašto voli McGregora.

"Conorov stil borbe, zabavan je. Recite mi koja je njegova borba posljednji put bila loša? Nema je! Ima sjajnu osobnost, zarazan smijeh, smiješan je. Ima ono nešto što ljudi vole", rekao je White.

McGregor se nakon pobjede u 40 sekundi protiv Cerronea okrenuo mogućem revanšu s Khabibom Nurmagomedovim, kojeg prvo čeka obrana pojasa protiv Tonyja Fergusona, ali najavio je i mogućnost nove borbe u velteru već u ožujku ili travnju. Među potencijalnim protivnicima najčešće se spominju Jorge Masvidal, Nate Diaz, Justin Gaethje...

"Khabib i Tony će se boriti u Brooklynu, a Conor će se vjerojatno boriti s pobjednikom tog meča. Conor kaže da ne želi dugo čekati. Ne znam što drugo ima smisla, tko zna s tim malim. Zato svi vole McGregora, jer može reći: znate što, sad se želim boriti s ovim tipom, u drugoj kategoriji, kako god. S njim je uvijek zanimljivo", rekao je White.

Linker
19. travanj 2024 11:37