UFC

White molio McGregora da ignorira neprimjerene poruke, Irac tvrdi da sve upućuje na jednog čovjeka, a javio se i Usman!

 Steve Marcus/Getty Images/AFP
Niz neprimjerenih 'tweetova' osvanuo je još uoči borbe Conora McGregora i Donalda Cerronea na Twitter profilu Kamarua Usmana. Prema riječima Dane Whitea, UFC-ov prvak iz velter kategorije nije imao nikakve veze sa spornim objavama već mu je navodno netko hakirao profil. McGregor nije povjerovao u tu priču...

Poruke koje su bile objavljene na Usmanovom profilu bile su iznimno uvredljive prirode, a odnosile su se uglavnom na McGregora i njegovu partnericu Dee Devlin.

"Zvao sam Conora i rekao mu da je ovom hakiran profil. Zamolio sam ga da ne govori i ne čini ništa. Usman i Ali (Abdelaziz, op.a.) sjedili su točno ispred mjesta gdje je Conor izlazio. Stoga sam odmah to prenio Conoru. On nije povjerovao u to. Ne vjeruje da se radi o hakiranju. Ali na kraju nismo zbog svega imali nikakvih problema", rekao je White na druženju s medijima.

Osim uvredljivih 'tweetova', pojavili su se i screenshotovi bankovnog računa za koji američki mediji tvrde da pripada Usmanu. To je ujedno jedna od objava zbog koje su mnogi uvjereni u priču u hakiranju. Mnogi, ali ne i McGregor koji u smatra da iza svega stoji slavni menadžer Ali Abdelaziz.

"Prilično sam skeptičan. Jedan se pojavio ranije i imao je sva obilježja onog licemjera Alija. Njemu njegovi borci daju kontrolu nad svojim profilima. Imao je i Frankiejev (Edgar, op.a), imao je i Henryjev (Cejudo, op.a.)... To već traje neko vrijeme. On objavljuje stvari preko njih", izjasnio se nešto kasnije i McGregor dodavši:

"Ne mislim da je to bio Usman. Zapravo, briga me. Ali bila su tu posvuda obilježja čovjeka koji je takve stvari već činio. To se događa već godinama."

O čitavoj situaciji oglasio se i Usman koji tvrdi da se tu zaista nije radilo o njegovim porukama.

"Tužno je da živimo u svijetu gdje ljudi čine takve stvari. Što je, tu je. To je dio života. Očigledno to nisam bio ja. Tko god je to napisao... Čovječe, nadam se da si dobio svojih 10 sekundi slave. To nisam bio ja, to ne odgovara mojoj osobnosti. Netko je pisao nekakve bizarne stvari", zaključio je Kamaru.

Linker
24. travanj 2024 04:48