UFC

White najavio iduću Masvidalovu borbu i ona se neće svidjeti Nateu Diazu

Jorge Masvidal i Dana White
Čini se kako su priče o revanšu borbe Jorgea Masvidala i Natea Diaza bile samo medijske špekulacije

Prije nekog vremena krenule su priče o tome kako bi UFC trebao organizirati revanš borbe Jorgea Masvidala i Natea Diaza, odnosno da će BMF pojas još jednom postati ulog neke borbe. Čak se počelo pričati o UFC priredbi u studenom ili prosincu i činilo se da tu uistinu ima nekih ozbiljnih kombinacija. Sve dok jučer Dana White, na konferenciji za novinare nakon UFC 253 priredbe, nije dobio pitanje o eventualnoj borbi Jorgea Masvidala i Colbyja Covingtona.

"Kako da ne organiziramo tu borbu? To je borba koja trenutno ima najviše smisla. Revanš protiv Natea Diaza će uvijek biti tu kao opcija, bez obzira što se dogodi", rekao je White.

Napokon je predsjednik UFC-a rekao nešto i o tome kako teku pregovori s Nateom. Fanove braće Diaz će razočarati podatak kako je situacija zapravo vrlo slična onoj sa starijim bratom, Nickom, koji je također najavio svoj povratak.

"Iskreno, ne znam niti jesmo li još uvijek stupili u razgovore s Nateom", dodao je White, očito natuknuvši kako je taj posao prepustio svojim matchmakerima. Lako je pretpostaviti kako su njega neka ranija iskustva s Diazima dovela do toga da takvi pregovori nisu nešto s čime želi imati posla.

U međuvremenu, Nate je na Instagramu objavio video kojim pokušava najaviti spomenuti revanš. Nazvao ga je "četvrta runda", zbog toga što mu suci u prvoj borbi nisu dozvolili nastavak i odlazak u istu. On konstantno od tada tvrdi kako se tek počeo uključivati u borbu i da bi posljednje dvije runde bile njegove. Prve tri runde je, vjerojatno se sjećate, uvjerljivo izgubio. Spomenutu objavu možete pogledati OVDJE.

Linker
20. travanj 2024 02:59