UFC

White najavio revanš Hollowayja i Volkanovskog, novi prvak nema ništa protiv!

Max Holloway i Alexander Volkanovski
 Screenshot/Youtube
Max Holloway tvrdi da nije "loš gubitnik", ali svejedno se ne slaže sa sudačkom odlukom u sunaslovnoj borbi UFC-a 245 koja mu nije išla u korist. Nakon duge vladavine na tronu perolake kategorije "Blessed" je detroniziran od strane Australca makedonskih korijena Alexandera Volkanovskog. Suci su U konačnici jednoglasno pobjedu odlukom dali izazivaču, iako se radilo o neizvjesnom meču koji je mogao otići na obje strane.

Predsjednik UFC-a Dana White kaže da je radi toga, ali radi svega što je Holloway napravio u diviziji do 66 kilograma, revanš nešto što bi trebalo biti logično. Prvi dvoboj je bio u T-Mobile Areni u Las Vegasu, a drugi bi mogao biti negdje u Australiji gdje elitna promocije postiže zapažen poslovni uspjeh.

"Izgledao je odlično u meču, a to tržište je vrlo bitno za nas. Možda bi mogli odraditi revanš u Australiji?", izjavio je čelnik UFC-a u razgovoru s novinarima, a prenosi ugledni MMAJunkie.

"Ne znam, to je samo moja misao u ovom trenutku", dodao je White i time potvrdio da se u ovom trenutku radi tek o ideji, a ne o planu čitave organizacije.

No, predsjednik UFC-a je još jednom pohvalio Volkanovskog koji je bez ikakvih kompleksa odradio posao u SAD-u protiv vrlo uglednog šampiona.

"Za Volkanovskog da se pojavi u takvom izdanju i svlada Maxa Hollowayja...to je velika stvar. Velika je stvar napraviti tako nešto", dodaje White.

Niti sam Volkanovski ne bi imao ništa protiv revanša u svojoj zemlji. On je očito uvjeren da "ima broj" Maxa Hollowayja pa da neće biti problema niti u drugom nastupu, a u njegovoj prvoj obrani UFC-ovog pojasa.

"To bi bilo sjajno, da me podržava moja publika i da imam priliku braniti pojas is pred njih. To bi bilo nevjerojatno. Mislim da australski navijači zaslužuju nešto tako. Volio bih tako nešto odraditi", zaključuje novopečeni UFC prvak.

Linker
20. travanj 2024 06:40