UFC

White neće biti iznenađen ako se Cormier nakon borbe umirovi

Dana White
 screenshot
Umirovljenje Daniela Cormiera posljednjih je dana česta tema pa nju nije mogao izbjeći niti predsjednik UFC-a, Dana White. Pogledajte što je on rekao o tome, ali i o druge dvije glavne borbe UFC 241 priredbe.

The Schmo je dobio priliku postaviti predsjedniku UFC-a nekoliko zanimljivih pitanja. Prvo se ticalo Natea Diaza i toga kakav on tretman ima ovog tjedna. Jedini je koji se ne nalazi u hotelu s borcima te također jedini koji nije došao na medijski dan. No, nema tu White previše izbora, shvatio je to već puno prije.

"Ako želite vidjeti borbu Natea Diaza, morate podnijeti puno sranja. Mogu ga vijati okolo i gledati što radi, ali nema smisla. On je medijima dao vremena nakon otvorenog treninga, tako da nisam imao problema s tim što nije došao na medijski dan", prokomentirao je White svoju buntovnu zvijezdu. Jasno je kako je svima važno jedino da se on nađe u kavezu zajedno s Anthonyjem Pettisom i sucem njihove borbe.

Nakon toga je došao red na glavnu borbu večeri, onu između Stipe Miočića i Daniela Cormiera, odnosno toga koliko je vjerojatno da se trenutni prvak nakon iste odluči umiroviti.

"Pitanje je kako Daniel može pobijediti Stipu impresivnije nego prvi put. Nema nikakve sumnje tko je bio bolji prvu borbu. No, DC je pravi borac i prihvatio je ovu borbu, dao je Stipi novu priliku. Nadam se da se neće umiroviti, no neću biti šokiran ako to napravi", otkrio je svoje razmišljanje White.

Za kraj je preostala borba Paula Coste i Yoela Romera koja je u najavnim materijalima malo zapostavljena, ali je itekako važna i u startu uzbudljiva.

"Borba Coste i Romera je nešto nevjerojatno, predviđam kako će to biti borba večeri. Apsolutno ima smisla da pobjednik te borbe postane idući izazivač", prognozirao je White, uz to što još ništa nije htio konačno zaključivati.

Neovisno o tome kako prošle glavne tri borbe današnje priredbe, puno toga će se nakon njih promijeniti.

Linker
19. travanj 2024 04:10