UFC

White o planovima: Jones već u teškaškom debiju može napasti tron, ali ne prije Ngannoua!

Jon Jones i Dana White
 screenshot/YouTube
"On je dugogodišnji prvak iz poluteške i netko tko je po mom mišljenju najbolji svih vremena"

Dana White nema nikakvih problema s time da Jon Jones u svom teškaškom debiju napadne naslov prvaka, ali najbolji poluteškaš u povijesti MMA-a neće se moći pregurati preko Francisa Ngannoua.

Nedugo nakon što je 'Bones' napustio pojas počelo se nagađati o onome što ga čeka u budućnosti.

Predsjednik UFC-a ovom je prigodom prekinuo neka nova nagađanja i još jednom potvrdio da je meč 'Predatora' i Stipe Miočića iduća najveća borba u 'kraljevskoj' kategoriji. Francis je, ne samo po Whiteu, već i po većem dijelu borilačke zajednice, u ovim trenucima sasvim zasluženo prvi izazivač.

"To (Miočić vs. Ngannou) je definitivno borba koja će se sada dogoditi u teškoj kategoriji. Francis Ngannou je zaslužio napad na titulu, a onda ćemo vidjeti kako dalje. Imali smo sastanak oko 'matchmakinga'. Puno TOP četiri ili pet boraca već ima dogovorene mečeve. Vidjet ćemo kakav je Jonesov tajming oko povratka i koja borba za njega ima najviše smisla", rekao je White čije riječi prenosi MMA Junkie.

"Slušajte, on je dugogodišnji prvak iz poluteške i netko tko je po mom mišljenju najbolji svih vremena. Ako se želi vratiti i napasti teškaški pojas, ja s time ne bih imao problema. Ali Francisa ne može preskočiti", zaključio je predsjednik UFC-a.

Linker
19. travanj 2024 23:02