UFC

White o planovima za McGregora: 'Znate kakav je Conor...'

Conor McGregor i Dana White
 Screenshoot (YouTube, UFC)
Dok se ugovaraju iduće UFC borbe, a prozivke se konstantno pojavljuju s raznih strana, jedno od najvažnijih pitanja je što će se iduće ponuditi Conoru McGregoru. Informacija o njegovoj idućoj borbi za sada nema, a čini se kako će tako biti još neko vrijeme.

Naime, o planovima za bližu budućnost Conora McGregora upitan je Dana White tijekom svog posljednjeg gostovanja na ESPN-u. Nakon što je White izjavio da se Irac neće boriti protiv Kamarua Usmana, a za titulu lake kategorije borit će se pravi i privremeni prvak, odnosno Khabib Nurmagomedov i Justin Gaethje, situaciju nije lako procijeniti. A čini se da predsjednik UFC-a to uskoro niti ne namjerava napraviti.

"Conor i ja nismo razgovarali o borbama. Ako ste Conor i sjedite kod kuće, sigurno slušate kako vas konstantno prozivaju borci raznih divizija. Tko je idući? Čekam. Tko će ga idući prozvati? Sve to je luda situacija", rekao je White, da bi dodao:

"Znate kakav je Conor i kakva je njegova osobnost. On će vam odgovoriti, on će vam se javiti. Conor i ja još nismo razgovarali o borbi. Mislim da bi Conor trebao još malo odmoriti i vidjeti kako će se odviti ove neke iduće borbe. Neka vidi kako će se odviti stvari u najvažnijoj, lakoj kategoriji. Nakon toga ćemo imati bolji sliku kako su se te stvari odigrale po njega."

White je već ranije izjavio kako mu je nezamislivo raditi borbu Conora McGregora bez prisutne publike, neovisno o tome kolika bi bila zarada od prodaje prijenosa. Irac je rekao kako se uskoro želi boriti te da je nestrpljiv. UFC mu u ovom trenutku ne može riskirati bijes fanova i Justina Gaethjea te mu ugovoriti borbu protiv Khabiba. Istu su mu zapravo obećali, odnosno borbu s pobjednikom borbe Nurmagomedova i Fergusona, no s vremenom se sve promijenilo.

Conor se početkom ove godine vratio nakon 15 mjeseci pauze te je savladao Donalda Cerronea u glavnoj borbi UFC 246 priredbe.

Linker
19. travanj 2024 07:45