UFC

White odgovorio Cokeru i komentirao raskid ugovora s TOP 5 borcem: 'To je najgluplja stvar koju sam čuo'

Dana White
 Screenshot (YouTube)
Ovo nije prvi put u posljednjih tjedan dana da se povlači priča o tome tko ima bolje poluteškaše

Dana White nije ozbiljno shvatio riječi predsjednika Bellatora koji je prošlog tjedna stigao do zaključka kako njegova promocija trenutno ima najbolju polutešku kategoriju MMA svijeta.

Scott Coker je svoje razmišljanje temeljio na činjenici da je Jon Jones nedavno prešao u teškaše, ali i na onoj da Bellator sada ima bogat roster koji je pojačan donedavno TOP 5 UFC borcem Coreyjem Andersonom.

"Kako slatko od njega, zar ne?" - komentirao je White na press konferenciji nakon UFC on ESPN 15 priredbe.

"Sva imena koja imaju u poluteškoj su ona koja smo im mi prepustili. To je najgluplja stvar koju sam ikad čuo, ali razumijem ga. On mora pokušati s takvim stvarima. On mora probati nekako prodati svoje borbe. Ali to se ne radi tako da govoriš kako imaš najbolju polutešku kategoriju kad svi borci koje imaš su pušteni iz UFC-a. To je glupa izjava", dodao je predsjednik UFC-a.

Jedno od tih imena u Bellatorovom rosteru je, kao što smo i ranije naveli, Anderson. 30-godišnji Amerikanac iz Rockforda nije bio zadovoljan borbama i novcem koji UFC nudi pa je tražio raskid ugovora. Dana White i društvo tada su odlučili da mu neće praviti probleme te je postignut dogovor na obostrano zadovoljstvo.

"Tražio sam da me puste i oni su pristali. Za to im je trebalo 20 sekundi. Ne ljutim se na njih, ali time su pokazali koliko im značim", komentirao je prije 10-ak dana tu situaciju Corey u razgovoru koji možete pročitati OVDJE.

Sada je nekoliko riječi o prekidu te suradnje dao i sam White.

"To je bio za njega pravi potez. Ne radi se tu o nečemu što nismo nikad prije napravili. I naše je i njegovo mišljenje da tamo može biti konkurentniji", objasnio je Dana.

Linker
20. travanj 2024 03:18