UFC

White otkrio da postoje planovi za McGregora: 'Imamo neke zabavne ideje'

Conor McGregor
 Adriana Spaca / Brazil Photo Press / AFP
Dana White je napokon progovorio o planovima za svoju 'umirovljenu' zvijezdu, Conora McGregora

"Conor McGregor je u mirovini", bio je redovan odgovor Dana Whitea, kad bi ga netko u posljednja dva mjeseca pitao za zajedničke planove Irca i promocije kojom White upravlja. Pod svaku cijenu je predsjednik UFC-a pokušavao izbjeći tu temu te u prvi plan staviti aktualnosti. No, čini se da je i takvom ignoriranju teme došao kraj, budući da je u razgovoru za ESPN ipak otkrio neke informacije.

"Imamo neke vrlo zabavne ideje za Conora i to za početak iduće godine. On bi se trebao vratiti iduće godine. Ovim putem vam ne mogu potvrditi da će se vratiti da bi se borio, no razgovaramo o nekim stvarima", kratko je odgovorio White.

Takva informacija dovela je do toga da su novinari počeli tražiti informacije iz drugih izvora, a jednu konkretnu dobio je Ariel Helwani, koji je kontaktirao Conorovog menadžera, Audieja Attara.

"Imali smo neke jako zanimljive razgovore s UFC-om u posljednje vrijeme. Uzbuđeni smo oko budućnosti jer radimo na nekim vrlo zabavnim stvarima. U bliskoj budućnosti čeka nas puno uzbuđenja", potvrdio je Attar Helwaniju

Teško je i pretpostaviti na što se ovdje misli, posebno ako nije riječ o nastupu u borbi. Isto tako je poznata činjenica kako UFC-u Conor McGregor nedostaje te da je svako njegovo pojavljivanje zapravo pozitivan slijed događaja za njih same.

Zanimljivo je promotriti još jednu situaciju. Conor McGregor je nedavno, kad mu je USADA došla na jahtu, istima izjavio kako je umirovljen. Ako je umirovljen, automatski izlazi iz USADA programa testiranja te se pri eventualnom povratku u UFC mora prvo podvrgnuti testiranju u trajanju od šest mjeseci. Srećom po njega, test je ovog puta ipak napravljen pa možemo pretpostaviti kako je ta izjava zapravo samo Conorov show te da je on ciljano ostao u programu. Kad dođe prava prilika, on će svakako htjeti uskočiti u nju, bez da mora čekati šest mjeseci nakon što donese odluku da se vraća borbama.

Linker
18. travanj 2024 17:46