UFC

White otkrio kako se odvijao Velasquezov transfer u WWE: 'Tad sam točno znao što smjeraju...'

 Screenshot (YouTube, WWE)
Cain Velasquez započeo je novo poglavlje u svom životu. Bivši UFC-ov prvak se od MMA-a i službeno umirovio prije desetak dana te potpisao bogat višegodišnji ugovor s najmoćnijom kečerskom organizacijom, slavnim WWE-om. Dana White u ovom slučaju pozdravio je odlučan potez nekoć jedne od svojih najvećih zvijezda.

Predsjednik UFC-a priznaje da je u početku bio skeptičan, ali je promijenio mišljenje jednom kada je vidio Caina u kečerskom debiju.

"Caina su tijekom karijere pogađale teške ozljede. On je već duže vrijeme profesionalni sportaš, dobar i pristojan tip. Uvijek sam se pitao kako će Cain hrvati? Smatrao sam da će imati problema s tijelom za MMA, ali onda sam ga vidio s onom maskom i pomislio, pa on je poprilično dobar u tome", komentirao je White.

screenshot/Youtube (WWE)
Velasquez vs. Lesnar

Dana je zatim objasnio kako je tekao dogovor oko Velasquezovog transfera.

"Nazvali su me iz WWE-a i odmah sam znao što planiraju. I bio sam OK s tim od prve minute. Nisu me čak ni pitali ništa, već su tražili Caina. Tad sam točno znao što smjeraju jer je to totalno imalo smisla. Gledajte, sretan sam zbog Caina i njegove obitelji i zbilja se nadam da će se tamo snaći poput Ronde i zaraditi hrpu love", zaključio je Dana.

Podsjetimo, da su se rastali u dobrim odnosima, još je ranije potvrdio i sam Velasquez koji je nahvalio Whitea i novinarima otkrio da je ovaj bio 100 posto uz njega u tom cijelom procesu.

Linker
23. travanj 2024 14:08