UFC

White otkrio s kojim je borcem najteže pronalazio zajednički jezik

Dana White
 Screenshot (YouTube)
"Kad samo pogledam što je sve mogao i trebao postići..."

Teško je nabrojati sve borce s kojima je Dana White poslovao tijekom svoje karijere, ali jednog od njih danas će bez problema istaknuti kao onog s kojim je najteže pronalazio zajednički jezik.

Radi se o Tyronu Woodleyju, bivšem prvaku u velter kategoriji koji je nerijetko znao i javno voditi rat s predsjednikom UFC-a.

White je, podsjetimo, često kritizirao Woodleyja zamjerajući mu na 'zadržavanju' kategorije u danima kada je bio prvak. Često su između njih dvojice padale teške riječi, a nedavno je i White Woodleyju savjetovao razmisli o povlačenju u mirovinu.

New York - NY - 12/11/2016 - UFC 205 -  Tyron
Jason Silva/AGIF / AFP
Tyron Woodley

"Mislim da je najteže bilo nositi se s Woodleyjem i znam da svi misle kako ga ne volim, ali s njim je bilo najteže. Kad samo pogledam što je sve mogao i trebao postići. Klinac je dobrog izgleda, tjelesne građe, postao je svjetski prvak, ima tu snagu za nokaute, ima sve alate i sve ostalo, ali uvijek je neko natezanje s njim i uvijek se radi o nečem drugom, a ne o borbi", glasila je Whiteova izjava koju je preko Twittera prenio novinar Aaron Bronsteter.

'The Chosen One' danas ima 38 godina i nije ni sjena onog borca koji je nekoć sijao strah po velter kategoriji.

Otkako mu je u ožujku prošle godine titulu oduzeo Kamaru Usman, Woodley je neprepoznatljiv te je i u svoja dva iduća nastupa upisao uvjerljive poraze (Gilbert Burns i Colby Covington).

Linker
24. travanj 2024 22:34