UFC

White otkrio: Samo se jedna osoba s UFC-ovog rostera ne želi boriti u doba korone

Dana White
 Jason Silva/AGIF via AFP
Dana White zadovoljan je s UFC-ovim povratkom na scenu.

Najpoznatija svjetska MMA promocija proteklog je vikenda zaključila niz od prve tri priredbe nakon izbijanja pandemije koronavirusa. S borbom Alistaira Overeema i Walta Harrisa UFC se, barem privremeno, oprostio od Jacksonvillea i sada se okreće drugim lokacijama.

"Ovo je dobar osjećaj. Sretan sam što je to iza mene. Bio je ovo uspješan tjedan u svakom pogledu. Najvažnije je da se nitko nije razbolio. Nadam se da je to slučaj. Mislim i da smo izabrali savršeno mjesto za ove događaje. Ovaj grad je bio savršen za nas. Jednostavno imam toliko toga dobroga za reći o Jacksonvilleu", rekao je White MMA Junkie portalu.

Nakon posljednjeg UFC-ovog eventa na Floridi, predsjednika UFC-a novinari su upitali i koliko je teško borce u ovo doba pandemije nagovoriti na nastupe u Octagonu?

White je na to pitanje odgovorio s podatkom da se od svih boraca i borkinja samo bivša prvakinja Rose Namajunas trenutno nema namjeru natjecati.

"Borci treniraju i žele se boriti. Stoga ne vidim problema u tome da s nekim dogovorim borbu. Osim Rose, možda i postoji još netko, ali ne znam je li zaista takva situacija. No, mislim da osim nje nema nikoga tko ima takvih problema", dodao je Dana.

Podsjetimo, Namajunas se povukla s originalno UFC 249 'carda' i iz borbe s Jessicom Andrade, a kao razlog je navela nekoliko smrti koje je u njenoj obitelji uzrokovao COVID-19.

screenshot/Youtube
Rose Namajunas

Linker
24. travanj 2024 02:07