UFC

White otkrio tko je sljedeći na McGregorovom popisu ako ne dobije borbu s Khabibom

Dana White
 Screenshot/Youtube
Conor McGregor se vraća u oktogon na UFC 246 u siječnju borbom protiv Donalda "Cowboya" Cerronea, nakon čega bi prema najavama trebao uslijediti revanš s Khabibom Nurmagomedovim. To je plan koji odgovara UFC-u i kojeg zagovara prvi čovjek te promocije Dana White, no najprije obojica trebaju ostvariti pobjede u sljedećim borbama.

Khabiba čeka obrana pojasa protiv Tonya Fergusona u travnju, a Dagestanac je javno poručio da McGregoru ne planira pružiti revanš nakon samo jedne pobjede. U isto vrijeme, Irca je zaintrigirala moguća borba protiv Jorgea Masvidala, vlasnika "BMF" pojasa koji je porazio starog McGregorovog rivala Natea Diza. Dana White je u razgovoru za ESPN otkrio da će Irac, ako pobijedi Cerronea, tražiti još jednu borbu u velteru u slučaju da ne uspije odmah dobiti borbu s Khabibom.

"Conor ima tu ideju, ako stvari neće ići prema njegovom planu, odradit će još jednu borbu u velteru i razmišlja o borbi s Masvidalom", rekao je White.

Kada je ranije Masvidal prozivao McGregora, Irac je tvrdio da nije zainteresiran, no to se očito promijenilo, a White je otkrio zašto.

"Mislim da svi znaju što ja mislim o tome. Mislim da je to loša ideja. No, Conor se naljuti kada kažem da je to loša ideja i počne s onim: misliš li da ja ne mogu pobijediti Masvidala? Ne, ja to ne tvrdim. Svatko može pobijediti svakoga bilo kada, ali zašto? Zašto ići za tom borbom kada može jednostavno pričekati Nurmagomedova. Ali to je jedan od razloga zašto je McGregor tako intrigantan i zašto toliko fanova voli gledati njegove borbe", rekao je White.: "Morate voljeti činjenicu da je čovjek spreman potući se s bilo kime".

Linker
25. travanj 2024 05:53