UFC

White progovorio o planovima za polutešku i tešku kategoriju: 'S Jonesom sam imao najbolji razgovor ikad'

Jon Jones i Dana White
 screenshot/YouTube
Iduća godina mogla bi nam donijeti nekoliko vrlo atraktivnih okršaja

Dana White još je prije nekoliko dana otkrio da bi u 2021. više od svih borbi u Octagonu volio vidjeti onu Jona Jonesa i Israela Adesanye, a izgleda da je u međuvremenu i odradio jedan produktivan razgovor s najdominantnijim poluteškašem u povijesti MMA-a.

"To je borba koju bih volio vidjeti i koju bih volio organizirati", potvrdio je White u razgovoru s BT Sportom, da bi u jednom trenutku i najavio da će Adesanya vjerojatno u svom idućem nastupu napasti pojas Jana Blachowicza.

"Obojici (Israelu i Janu) se sviđa ta ideja, a sviđa se i meni", rekao je White na tu temu, što bi značilo da će prvak iz srednje ipak dobiti prednost nad Gloverom Teixeirom kojeg dobar dio fanova vidi kao pravog i idealnog izazivača za Blachowicza.

A što će biti s Jonesom?

"Jon i ja smo prije nekih tjedan dana imali najbolji razgovor ikada. On je spreman. Spreman se vratiti, a i psihički je na pravom mjestu", rekao je predsjednik UFC-a.

Iako nekakvih konkretnih informacija o idućem Jonesovom meču nismo dobili, White je još jednom ponovio da 'Bones' neće preskočiti Francisa Ngannoua koji bi trebao biti idući protivnik Stipe Miočića.

"Ne znamo što će se dogoditi i kako će se sve odviti, ali radimo na tome", objasnio je White kada je pričao o planovima za Jonesa da bi na spomen meča Ngannoua i Miočića dodao kako "još ne zna kada bismo isti mogli gledati."

Linker
14. travanj 2024 23:20