White s velikim osmjehom otkrio: 'Moguć je meč Masvidala i McGregora na Fight Islandu!'

Što nam to skriva Dana White i je li Conor McGregor idući protivnik Jorgea Masvidala?

Prije nekoliko dana predsjednik UFC-a Dana White zaintrigirao je borilački svijet objavom da se Jorge Masvidal u svom idućem meču možda ipak neće boriti s Kamaruom Usmanom.

"Razgovaramo oko nekoliko različitih svari i za Masvidala imamo nešto drugo zanimljivo o čemu smo pričali u četvrtak. Vidjet ćemo kako će se razviti ta priča. Prerano je da počnemo s nagađanjima. Idemo održati ova tri eventa na Floridi pa ćemo smisliti što dalje", zagonetno je izjavio White za ESPN.

Jedna takva izjava zagolicala je maštu fanova. I dok neki smatraju da bi idući Masvidalov protivnik mogao biti Colby Covington, većini je prvi na pamet pao bivši dvostruki prvak Conor McGregor.

Upravo je McGregor bio u tom kontekstu spomenut i na Menace and The Man Podcastu.

"Borba s Usmanom ima smisla. To je meč koji se mora dogoditi ako Masvidal želi do pojasa. Ali da... Postoji još jedna zanimljiva borba za njega", opet je zagonetno poručio White.

Predsjednik UFC-a potom je direktno upitan je li moguće da 'Gamebred' na 'Fight Islandu' brani svoju BMF titulu u borbi s McGregorom.

"To si dobro rekao. Da, i to je mogućnost", potvrdio je White s velikim osmjehom na licu.

Je li to trenutno najveća borba koju UFC može dogovoriti?

"Ne znam, mislim da je Conor vs. Khabib ogroman meč. Zapravo, bilo tko protiv Conora je velika borba. Ako se dogodi, i Tony protiv Khabiba je ogroman meč", dodao je White pa ukratko i prokomentirao izjavu Nurmagomedova da se neće boriti s McGregorom:

"Puno ljudi svašta priča", zaključio je White.

Spomenimo i da je predsjednik UFC-a potvrdio da bi 'Fight Island' trebao biti spreman do sredine lipnja, što znači da bi u drugoj polovici tog mjeseca mogla biti održana prva priredba na toj lokaciji.

 

Newsletter

Prijavite se na Fightsite.hr newsletter i ne propustite zanimljive priče!