UFC

White sugerirao da je Poirier iskoristio pregovore kako bi odbio meč s Fergusonom, Dustin se odmah javio

Dustin Poirier i Dana White
 Screenshot (YouTube, UFC)
Kao da se svi nadaju da će nekako doći do dogovora, ali UFC ne popušta...

Što će biti s borbom Tonyja Fergusona i Dustina Poiriera? Predsjednik UFC-a Dana White u ranim je satima nedjelje ponovno odgovorio na to pitanje te sugerirao kako je Dustin, iz nekog razloga, tražio izlaz iz tog meča.

White je poručio i kako je bivši izazivač u toj čitavoj priči možda i iskoristio pregovore samo kako bi imao ispriku da odbije sudjelovati u navedenom okršaju.

"Slušajte, sviđa mi se Dustin i nemam namjeru ovdje pričati nekakve negativne stvari o njemu. On je sjajan lik. Ne znam je li ovdje bila riječ o tome da se ne želi boriti u Abu Dhabiju ili se radi o nečem drugom zbog čega se nije htio boriti", izjavio je White na press konferenciji pa dodao:

"Postoji puno načina da odbijete borbu. Pregovori su jedan od njih. Samo on zna zašto nije htio prihvatiti ovaj meč. A za Tonyja ćemo imati borbu, ne mogu zamisliti da je on odbije", zaključio je White.

Poirier je, podsjetimo, još prošloga tjedna kao razlog naveo uvjete koji ne odgovaraju njegovim željama, odnosno smatrao je da ga se treba platiti onoliko koliko i zaslužuje.

Veliki je okršaj u lakoj kategoriji nedugo nakon toga pokušao pogurati i sam Ferguson koji je poručio UFC-u da Poirieru ispune želje, ali izgleda kako White i društvo nemaju namjeru popustiti.

"Želim se boriti. Kratko i jasno, želim se boriti s Tonyjem. Sviđa mi se taj 'matchup'", komentirao je Poirier za MMA Junkie posljednje izjave predsjednika UFC-a, ali možda je sad već prekasno za neki novi preokret...

Linker
26. travanj 2024 22:43