UFC

White vrlo direktan: 'Reyes zaslužuje revanš protiv Jonesa!'

Jon Jones i Dominick Reyes
 screenshot/Youtube
Predsjednik UFC-a Dana White nije skrivao niti jedan trenutak da je meč između Jona Jonesa i Dominicka Reyesa bodovao za izazivača. Da je on sudac, njegova bi organizacija nakon UFC-a 247 imala novog prvaka na tronu poluteške kategorije.

U razgovoru za TMZ Sports je potvrdio kako Reyes zaslužuje revanš. No pitanje je hoće li do njega doći jer White ništa ne obećava. Barem ne za sada...

"Mislim da Dominick zaslužuje revanš", potvrdio je čelnik elitne svjetske MMA promocije te je dodao:

"Bili bi ludi da ne mislite da zaslužuje revanš."

Podsjetimo kako je Reyes izgubio jednoglasnom odlukom sudaca. Jedan od bodovnih sudaca je meč bodovao čak 4-1 po rundama za aktualnog prvaka, što nikako ne odgovara onome što se događalo u kavezu. Većina analitičara smatra da je izazivač dobio prve tri runde, a prvak posljednje dvije.

"Ne znam što će se dogoditi. Vidjet ćemo kako će se stvari odigrati. Ususret tom meču, mnogo ljudi uopće nije znalo tko je Dominick Reyes. Sada definitivno znaju tko je on", objašnjava White.

Upitan direktno još jednom smatra li da je Jones izgubio taj meč, White odgovara:

"Um...to uopće nije važno. Ja nisam sudac. To nije bitno."

Ako pitate aktualnog prvaka, njegova želja nije Reyes, nego Poljak Jan Blachowicz iza kojeg je impresivno slavlje protiv Coreyja Andersona. Nešto će se naravno pitati i čelnike UFC-a pa je u ovom trenutku prilično neizvjesno tko će u konačnici biti idući protivnik UFC prvaka Jona Jonesa u novoj obrani titule do 93 kilograma. Izbor je jasan. Ili će to biti Dominick Reyes ili Jan Blachowicz.

Linker
20. travanj 2024 12:30