UFC

'Wonderboy' sanja poraz Covingtona: 'Jedva čekam da ga Woodley završi'

Tyron Woodley i Stephen Thompson
 screenshot
Stephen 'Wonderboy' Thompson bit će večeras veliki navijač svog bivšeg protivnika, Tyrona Woodleya

Apsolutno svi borci UFC-ove velter kategorije će s velikim zanimanjem pratiti današnju borbu između Colbyja Covingtona i Tyrona Woodleya pa tako i Stephen 'Wonderboy' Thompson, koji će biti i veliki navijač jednog borca.

"Uzbuđen sam oko ove borbe, jedva čekam vidjeti kako će ga moj momak Tyron Woodley završiti", rekao je Thompson u razgovoru s Mike Heckom, novinarom MMA Fightinga, nastavivši:

"Postoje oni momci u sportu koje jednostavno voliš ne voljeti. Colby Covington je samog sebe učinio takvim, sa cijelom situacijom sa svojom dvoranom pa s Masvidalom, s kojim je bio prijatelj, a sad se mrze. Danas imate Masvidala, BMF-a, koji je pomogao Woodleyu da se pripremi za ovu borbu. Mislim da je to sjajno."

Thompson misli kako je Woodley nakon posljednjeg razočaranja ipak pronašao motivaciju te da ćemo ga ponovno vidjeti u najboljem svjetlu.

"Koliko znam, Tyron je spreman za akciju. Mislim da mu je posljednja borba otvorila oči i da je sad ponovno motiviran. Vjerujem da mu se vratila vatra. A za koga ćete se bolje nabrijati nego za tipa kao što je Colby Covington. Navijat ću za mog momka Tyrona Woodleya. Njemu je 38 godina, godinu dana je stariji od mene i to me motivira. Ja i dalje napredujem svakim danom, a mislim da tako i Tyron. Bit će zabavna borba, mislim da će biti puno prepucavanja unutar Octagona i to mi se sviđa", zaključio je još čovjek koji se dva puta borio protiv Woodleya za titulu.

Linker
19. travanj 2024 23:43