UFC

Woodley bi prihvatio borbu protiv Edwardsa, ali ne namjerava boriti se u Londonu

Tyron Woodle
 screenshot/Youtube
Čini se kako bi međusobna borba Tyrona Woodleya i Leona Edwardsa mogla biti iduća velika stvar u UFC-ovoj velter kategoriji. O tome se pregovora, čini se kako su i borci zainteresirani, jedini je problem što se Woodleyu baš i ne ide u Europu.

Leon Edwards nedavno je prozvao Tyrona Woodleya na borbu, a to je bila ideja koju su fanovi dočekali s odobravanjem. Edwards je također spomenuo UFC Fight Night 170, koji se održava 21. ožujka u londonskoj O2 Areni. No, upravo ta lokacija stvara problem kod Woodleya. Bivši svjetski prvak nema namjeru boriti se izvan svoje domovine.

"Spreman sam uskoro se boriti, no oni me žele u Londonu. Nema šanse za tako nešto, ne namjeravam putovati u London da bih se borio. Ja sam peterostruki svjetski prvak i borit ću se samo ovdje. 18. siječnja, 25. siječnja, 8. veljače, želim se boriti u Americi i nemam namjeru za borbu odlaziti izvan države. Kad odlazim izvan države onda odlazim na odmor", rekao je Woodley tijekom svog obraćanja fanovima.

Da pregovori postoje potvrdio je i Edwards.

"Nadam se da će prihvatiti borbu, no čujem kako nema namjeru dolaziti u London. Prihvatio je borbu, ali ne tamo. To mi nema smisla. Trenutno smo u pregovorima i nadam se da ćemo ovog tjedna znati više. Imam sastanak s UFC-om pa ću nakon imati više informacija o tome što se događa. Koliko čujem, trenutno je situacija takva da ga pokušavaju nagovoriti da prihvati London", ispričao je Edwards u Eurobash podcastu.

Tijekom svoje karijere, Woodley se samo jednom borio izvan SAD-a. To je bilo u kolovozu 2014. godine, kad je posjetio Macau, a onda tamo nokautirao Dong Hyun Kima. Bila je to njegova najveća pobjeda do tada, koja ga je i usmjerila prema napadu na titulu koju je kasnije osvojio i četiri puta obranio. Za razliku od njega, Edwards je prava lutalica. On se tijekom svoje UFC karijere borio u Brazilu, Škotskoj, Poljskoj, Engleskoj, Nizozemskoj, SAD-u i Singapuru.

Linker
24. travanj 2024 20:01