UFC

Woodley objavio veliku vijest - potez je na Covingtonu!

 AFP/ Jason Silva/AGIF
Ako ćemo vjerovati Tyronu Woodleyju i njegovom timu, on je pristao na sve uvjete i spreman je nastupiti na UFC 249 priredbi do koje je ostalo još samo 13 dana!

"Želim vas obavijestiti da sam u igri za UFC 249. Dao sam svom menadžerskom timu dozvolu da to realiziraju. Treniram poput mašine i spreman sam nekoga pregaziti! UFC, kakva je situacija? Je li Colby za ili nije? Ostala su još dva tjedna, možete li ovo organizirati?" - napisao je bivši prvak na Twitteru.

Preko društvenih mreža oglasio se i Woodleyjev menadžer Malki Kawa koji je otkrio kako je već razgovarao s predstavnicima UFC-a.

"Razgovarao sam sa Seanom Shelbyjem i sad je Colby Covington na potezu. Hajdemo vidjeti može li se ovo dogoditi 18. travnja", napisao je Malki na Twitteru, a nešto kasnije javio se i njegov brat Abe koji je također potvrdio priču.

"Pristali smo na uvjete UFC-a. Sada je sve na Colbyju."

UFC 249 event je oko kojeg se stvorilo puno drame. Dana White i društvo daju nam informacije na kapaljku, ali njihove poruke su uvijek iste - priredba će se održati unatoč pandemiji koronavirusa! Navodno postoji i lokacija, koja se spominje kao jedan od glavnih problema, ali UFC ju još uvijek nije otkrio javnosti...

Ako se UFC 249 zaista održi i na njemu ugledamo Tyrona Woodleyja, bit će to za bivšeg prvaka u velter kategoriji prvi nastup od ožujka 2019. i meča u kojem mu je pojas oduzeo aktualni prvak Kamaru Usman.

Linker
24. travanj 2024 20:02