UFC

Woodley pristao na meč s Covingtonom, osim ako Ferguson ne prihvati njegov prijedlog!

Tyron Woodley
 Youtube
"Slažemo najopakiji card u povijesti sporta" - prije otprilike tjedan dana ispalio je Dana White, ali njegove je planove ozbiljno narušila situacija u kojoj se našao Khabib Nurmagomedov koji će, kako stvari stoje, jako teško biti dio UFC-a 249.

Do idućeg UFC-ovog eventa ostalo je još 18 dana, a Dana White i društvo uporno pokušavaju sastaviti popis borbi. U potrazi za primamljivim okršajima pomoć UFC-u stigla je i od samih boraca koji se nude i preko društvenih mreža samostalno dogovaraju dvoboje.

Među te borce možemo ubrojati i elitne velteraše Colbyja Covingtona i Tyrona Woodleyja koji već neko vrijeme vode verbalnu bitku.

"Ponuda i dalje stoji. Prebit ću Woodleyja uživo s travnjaka Bijele kuće. Spasite sport i neka on za ljude bude besplatan na ESPN-u. Raspoložen sam za darivanje pa ću čak i za Tyrona organizirati obilazak Ovalnog ureda, jer to Obama nikad nije učinio", objavio je Covington na Twitteru, a na odgovor nije dugo čekao.

"Ja i Qweefington 18. travnja. Osim ako se Tony ne želi vratiti na svoju kilažu iz The Ultimate Fighter dana", uzvratio je Woodley i usput prozvao i Fergusona kojem UFC pokušava pronaći zamjenskog protivnika.

Linker
19. travanj 2024 12:16