UFC

Woodley progovorio nakon poraza: 'Već su mi ponudili Covingtona i prihvatio sam!'

Tyron Woodley
 screenshot
Nakon poraza koji je prošlo vikenda doživio od Gilberta Burnsa, Tyron Woodley ne misli dugo čekati do prilike za iskupljenje. Otkrio je kako je već prihvatio ponuđenu borbu protiv Colbyja Covingtona.

Ako uračunamo poraz od Kamarua Usmana, Tyron Woodley trenutno je u situaciji gdje je izgubio deset rundi u nizu. Prvo je ostao bez titule, a onda je slabim nastupom protiv Gilberta Burnsa ostavio dojam kao da više ne može nastupiti na razini kao dok je bio prvak. No, ovaj poraz prihvatio je puno lakše nego onaj zbog kojeg je ostao bez titule i već je spreman vratiti se prvom prilikom. Zapravo, u razgovoru s Arielom Helwanijem na ESPN-u, otkrio je da mu je borba ponuđena.

"Ponudili su mi tu borbu i prihvatio sam ju. Ne volim pričati o Colbyju jer on je glumac. Znam što on radi, to zapravo ima smisla i zabavno je za gledati. No, Colby me je do sada odbio pet ili šest puta. Nakon što sam izgubio dvije borbe u nizu, mogao bi napokon prihvatiti jer će pretpostaviti da sam gotov", rekao je Woodley, otkrivši da mu je to ponuđeno istog dana kad je borbu protiv Burnsa odradio:

"UFC je odmah nakon borbe htio vidjeti jesam li dobro. Kad sam im rekao da je sve u redu, ponudili su mi borbu protiv Colbyja. Rekao sam svom menadžeru da im odmah kaže da prihvaćam. Da ne čeka do sutra, da istog dana prihvati ponudu. Za dogovoriti detalje imamo vremena. Imam ozljedu zbog koje moram odmarati 45 do 60 dana. Šest ili sedam puta dnevno stavljam led na posjekotinu."

Kao veliki zagovaratelj borbe za rasna prava, Woodley borbu protiv velikog podržavatelja Donalda Trumpa i čovjeka koji je već ranije imao rasnih ispada, vidi kao svoje sudjelovanje u trenutnoj američkoj borbi.

"Boriti se protiv Colbyja u ovom trenutku je kao da se borim u trenutnom rasnom ratu. Gledao bih na to na taj način. Borbu sam prihvatio, a sad ćemo vidjeti što će se dogoditi", objasnio je što mu ta borba znači.

Linker
26. travanj 2024 11:06