UFC

Woodley se oglasio nakon novog razočaranja: 'Ne znam što se dogodilo...'

Tyron Woodley
 screenshot/YouTube
Bivši prvak upao je u crnu seriju i njegovi posljednji nastupi postali su zabrinjavajući

Tyron Woodley ponovno nije bio ni sjena onog borca koji je nekoć bez svijesti ostavljao protivnike i o kojem se svojevremeno pričalo kao o jednom od najboljih velteraša u povijesti.

Bivši UFC-ov prvak nakon poraza od Colbyja Covingtona nije se pojavio na press konferenciji jer je morao na pregled slomljenog rebra, ali je, prema pisanjima MMA Fightinga, objavio jedan video u kojem se nakratko osvrnuo na borbu održanu proteklog vikenda.

"Stvari se nisu odvijale prema mom planu. On je posljednja osoba od koje sam htio izgubiti... Ne znam što se dogodilo, ali se dogodilo. Moram nekako prijeći preko tog sranja i smisliti kako dalje", poručio je bivši prvak.

Nakon što je bio neporažen u sedam nastupa zaredom, Woodleyju je poraz od Covingtona bio treći u nizu, ali i onaj u kojem se njegova serija izgubljenih uzastopnih rundi produžila na zabrinjavajućih 14.

Što slijedi za Woodleyja? U ovim trenucima nije poznato, ali čini se kako će ga Dana White pokušati nagovoriti na odlazak u mirovinu.

"Mislim kako bi on trebao početi razmišljati o tome da okači rukavice o klin. Imao je sjajnu karijeru i zaradio je svoj novac. Svi mi starimo, događa se i najboljima od nas. Woodley je imao dobru karijeru. Bio je prvak i uistinu je dugo u vrhu. Osim kod nas, sjajan je bio i u Strikeforceu", govorio je predsjednik UFC-a o Tyronu na nedjeljnoj press konferenciji.

Linker
19. travanj 2024 19:18