UFC

Zabit Magomedsharipov: 'Yair nije ni potpisao ugovor niti je borba službeno najavljena'

 Screenshot (YouTube)
Zabit Magomedshapov ostao je bez protivnika za borbu koju bi trebao odraditi 29. kolovoza

Prije nekoliko dana, s oduševljenjem smo prenijeli vijest kako je borba između Zabita Magomedsharipova i Yaira Rodrigueza napokon dogovorena. U to smo mogli vjerovati nakon što je objavljeno od strane Zabita Magomedsharipova i njegova menadžera Alija Abdelaziza, ali i uz činjenicu kako se o borbi prvi put progovorilo još sredinom lipnja. Ipak, jučer je Dana White otkrio kako se Yair ozlijedio te da se borba neće dogoditi i da se trenutno radi na zamjenskom protivniku za opasnog Rusa.

Zabita je to naljutilo, budući da je već ranije ostajao bez borbe protiv Yaira, ujedno borbe koju zapravo najviše želi odraditi. No, putem Twittera je otkrio kako ga je toga bilo i strah. Zapravo, pitao se što se to zapravo događa.

"Smiješno mi je kako sam ja potpisao ugovor za borbu prije par tjedana, a Yair to uopće nije napravio niti je UFC službeno najavio borbu. Postoje dvije opcije. Ili UFC igra neke igre ili Yair nema muda", napisao je Zabit.

U komentarima je naišao na razne komentare. Tako su ga neki borci nazvali nezahvalnim, dok su se fanovi zabavljali pretpostavkom kako je objavu umjesto njega pisao njegov menadžer Ali Abdelaziz.

Zabit se trenutno nalazi unutar niza od šest pobjeda otkako je došao u UFC i pobjeda nad Rodriguezom mu je trebala donijeti napad na titulu. Naravno, to je još uvijek moguće i kroz zamjensku borbu, ali puno će toga ovisiti i o tome kako će se odviti borba Chan Sung Junga i Briana Ortege.

Linker
14. travanj 2024 01:58