UFC

Usman: Razbit ću Masvidala i kući ponijeti dva pojasa!

Kamaru Usman
 Jason Silva / AGIF / AFP
Aktualni UFC-ov prvak konačno je dao svoj komentar pred veliki okršaj na Otoku Yas

Puno smo toga čuli od Jorgea Masvidala nakon što je postalo službeno da ovog vikenda napada pojas Kamarua Usmana, a sada znamo i kako na veliku promjenu gleda aktualni prvak.

Nakon što je Gilbert Burns bio pozitivan na COVID-19, UFC je kontaktirao 'Gamebreda' i s njim konačno pronašao zajednički jezik. Samim time, Usman će u konačnici braniti titulu protiv suparnika koji je prema mnogim ranijim najavama zapravo i bio njegov originalni prvi izazivač.

"Ovo je jedna mala promjena. Na kraju dana, kada trenirate onako kao što ja treniram, onda s druge strane uopće ni ne vidite lice. Jednom kada uđem u Octagon, morat ću uključiti 'Nigerijsku noćnu moru', a izvan njega ostaviti Kamarua Usmana. Sad samo imam jedan mali dodatni poticaj da napravim nešto više štete. No, ponavljam, meni ovo ne predstavlja neku promjenu. Ovo je natjecanje, a u istom nema boljeg od mene. Zato sam i kralj ove kategorije i zato ću, kad dođe vrijeme, i uspješno odraditi svoj posao", rekao je Usman razgovarajući s TMZ Sportsom.

UFC-ov prvak osim obrane svog pojasa u glavnoj borbi UFC 251 priredbe lovi još jednu nagradu.

"Kažu da je on BMF (Baddest Motherf*ker, op.a.) i to zaista smatraju nekom pravom titulom, kao nekim privremeni pojasom... Stoga, jednom kad ga razbijem i razbacam po kavezu, to ću sra*e ponijeti kući samo kako bih ga ubacio u svoj ormar", poručuje Usman.

Linker
19. travanj 2024 01:14