Regija

Uspije li u potpunosti akcija njegovog sponzora, Stipe je spreman na idući meč izaći odjeven kao Joe Exotic!

 Screenshot (YouTube)
Prikupi li Modelo svojom akcijom 500.000 dolara, Stipe Miočić bit će spreman pred svoju iduću borbu do Octagona prošetati odjeven kao Joe Exotic iz popularne Tiger King dokumentarne serije.

'Stipe Exotic', tako se, naime, nazvao Stipe Miočić kada je nedavno odlučio u čast Tiger King serije jednom fotomontažom nasmijati svoje fanove.

A kako je Miočićeva objava privukla dosta pozornosti, tako je MMA Mania portal pokušao saznati koliko bi to novca svojom hvalevrijednom akcijom trebao prikupiti njegov sponzor Modelo da se Stipe odluči pred idući meč do Octagona prošetati odjeven kao Joe Exotic.

"Ako uspiju doći do 500.000 dolara, a to je iznos na koji ciljaju, onda sam definitivno raspoložen za takvo što", odgovorio je Miočić.

Poznata pivovara Modelo već je hitnim službama donirala pola milijuna dolara kao pomoć u borbi protiv koronavirusa, a obećala je donirati još po jedan dolar (do maksimalno pola milijuna) za svaku javnu objavu uz koju će 5. svibnja stajati hashtag #CincUp.

Modelo ovime potiče ljude da Cinco de Mayo praznik proslave iz svojih domova i tako podrže one koji se s prvih linija bore protiv virusa.

U čitavu ovu akciju se vrlo brzo uključio i sam Miočić koji već godinama radi kao vatrogasac i medicinski tehničar.

"Imate priliku napraviti razliku. 5. svibnja pozdravite, nazdravite ili se zahvalite hitnim službama uz #CincUp. Zašto? Jer će za svaki javni post moji prijatelji iz Modela donirati jedan dolar (do 500 tisuća) hitnim službama", poručio je preko svog Instagrama najuspješniji teškaški prvak u povijesti UFC-a.

Naravno, uspije li Modelo ostvariti zacrtani cilj, neka će se pitanja morati postaviti UFC-u i Reeboku bez čije dozvole i intervencije Miočić ipak neće moći tek tako zamijeniti odjeću u kojoj se namjerava prošetati do Octagona.

Linker
20. travanj 2024 00:56