Regija

Vaso najavio veliki revanš: 'Prije sedam godina Ivica je pobijedio mladu i usijanu glavu...'

Vaso Bakočević i Ivica Trušček
 Jure Miskovic / CROPIX
Popularni 'Psihopata' uvjeren je da će osvetiti sedam godina star poraz

Vaso Bakočević (40-19-1) oglasio se nedugo nakon što je Fight Nation Championship u srijedu službeno potvrdio da ćemo 31. srpnja na otoku Pagu gledati njegov revanš s Ivicom Truščekom (38-35).

Popularni 'Psihopata' borbu za "pojas BMF Balkana" najavio je preko Instagrama te u prvi plan istaknuo da su iza njega i hrvatskog MMA veterana kombinirano čak 133 profesionalne borbe, a nije propustio ni najaviti rasplet suprotan od onog kakvom smo svjedočili prije sedam godina.

"Ovo nisu muda ovo su ZVONA. Borba za pojas BMF Balkana. Nas dvojica i 133 profi meča, od planina Ingušetije do Bellatora, s bilo kim, bilo kad i bilo gdje. Ovo mi je drugi revanš u životu, prije sedam godina Ivica je pobijedio mladu i usijanu glavu, a ja ću sad staru i sijedu. Vidimo se 31.7 na FNC-u. Poslije ozbiljne tučnjave bit će ozbiljan party", napisao je Vaso na Instagramu.

Crnogorski borac i 'Terror' prvi put su se obračunali 10. svibnja 2013. godine na Final Fight Championship 4 priredbi. Bio je to za Bakočevića 15. profesionalni nastup, ali i borba u kojoj je doživio treći poraz u karijeri. Trušček je, podsjetimo, tog datuma u Zadru slavio nakon prekida u drugoj rundi, a u taj je okršaj ušao kao osjetno iskusniji borac kojem je to bio već 39. MMA nastup.

Linker
15. travanj 2024 07:16