UFC

(VIDEO) '10 od 10 boraca bi na ovo tapkalo!' Pogledajte što je Ferguson izdržao protiv Oliveire

Oliveira vs. Ferguson
 screenshot/Facebook
Tony Ferguson izgubio je borbu od Charlesa Oliveire, no oduševio je još jednom svojim srcem

Charles Oliveira dominantno je savladao Tonyja Fergusona, koji u 15 minuta nije uspio ugroziti sjajnog Brazilca. Nije uspijevao zadržati borbu na nogama, a na podu jednostavno nije bio u stanju parirati jednom od najboljih grapplera u svijetu MMA-a. Štoviše, krajem prve runde Ferguson je mogao izgubiti borbu. Zapravo, izgubila bi ju većina boraca, odnosno tapkali bi nakon poluge na ruci kakvu je Oliveira uhvatio.

"10 od 10 boraca na ovo bi tapkalo", bio je komentar Dane Whitea nakon borbe. Uostalom, rijetko tko u trenutku poluge nije očekivao da je borba gotova. "El Cucuy" je još jednom opravdao sve pridjeve koji uz njega dolaze, ali nažalost po njega, nije do kraja borbe uspio okrenuti situaciju u svoju korist.

Oliveira je došao do osme pobjede u nizu, a još nekoliko puta tijekom borbe imao je dobru priliku završiti posao prije sudačke odluke, ali u tome nije uspio.

Ako niste pogledali borbu, svakako trebate pogledati najbolje trenutke iste, uključujući spomenutu polugu. To možete napraviti klikom OVDJE.

Linker
20. travanj 2024 08:21