UFC

(VIDEO) 12 puta briljantan: Prisjetite se cijelog 'El Cucuyevog' pobjedničkog niza

Tony Ferguson
 screenshot/YouTube
Tony Ferguson trenutno se nalazi unutar jednog od najimpresivnijih nizova u povijesti UFC-a te u najvećem pobjedničkom nizu bez držanja prave UFC titule. Prisjetite se svh 12 borbi u kojima je uzastopno slavio, putem videa kojim je UFC nagradio svoje fanove.

Posljednji poraz u karijeri Tony Ferguson je doživio u svibnju 2012. godine, kad je bolji od njega bio Michael Johnson. Nakon toga krenuo je niz koji je od El Cucuya stvorio zvijezdu, ali ujedno jednog od najubojitijih te najatraktivnijih boraca u UFC promociji. Niz od 12 pobjeda, od čega je čak devet ostvario prekidom, uz razne tehnike kojima je svoje borbe završavao.

UFC je objavio video kojim se tog niza možete prisjetiti. Unutar njega savladao je dva bivša prvaka, Rafaela Dos Anjosa i Anthonyja Pettisa, izazivače Josha Thomsona i Donalda Cerrone, a preko Kevina Leeja došao je do privremene titule koju će sad pokušati po drugi put osvojiti. Rijetko koja od tih borbi nije donijela masu uzbuđenja, a pet od posljednjih šest proglašeno je i borbom večeri. Borba protiv Anthony Pettisa, s UFC 229 priredbe, bila je proglašena borbom godine.

Sad je došlo vrijeme da Tony to sve oplodi na pravi način, iako još uvijek nema priliku osvojiti onaj pravi pojas, što je zapravo trebao biti prvobitni plan. No, on sam sebe smatra prvakom i ovu je borbu protiv Justina Gaethjea prihvatio bez problema, izjavivši kako on zapravo po treći puta brani svoj pojas. Iako mu je on pravno oduzet, on i dalje na vaganja dolazi s njim u rukama. To mu nitko ne može zabraniti. A ove noći imat će priliku pridružiti mu novi pojas.

Prije toga pogledajte sjajnu kompilaciju borbi kroz koje je Ferguson došao do svog trenutnog statusa.

Linker
20. travanj 2024 05:59