UFC

(VIDEO) Adesanya proplakao u hotelskoj sobi čekajući vaganje

Israel Adesanya
 screenshot/Youtube
Emitirana je i posljednja, šesta epizoda UFC 248 Embedded serijala. U njoj pratimo borce u posljednjim pripremama za vaganje te možemo vidjeti što prolaze s fizičke ili emotivne strane.

Epizoda započinje događanjima u četvrtak poslijepodne, odnosno posljednjim treninga Weili Zhang prije dana vaganja. Joanna Jedrzejczyk nalazila se u hotelskoj sobi, nakon čega je i ona krenula u posljednji dio procesa skidanja kilograma, koji je na kraju uspješno odradila.

Iduće pratimo Israela Adesanyu koji se opuštao uz pjesmu Double Up, Nipseya Husslea. Odjednom je pustio suze, ali to je opisao nekim sjećanjima koja su ga uhvatila u trenutku te je eliminirao mogućnost ikakve boli. Poželio je da atmosfera nakon priredbe bude kao nakon meča Floyda Mayweathera i Mannyja Pacquiaoa.

Do kraja epizode pratimo borce na vaganju, kao i trenutak dolaska Yoela Romera samo desetak minuta prije isteka roka te trenutak oduševljenja kada se saznalo da je zadovoljio granicu od 84 kilograma. Kamere su posjetile hotelsku sobu Seana O'Malleya, nakon čega su se našle i na napetom ceremonijalnom vaganju. Pogledajte!

Linker
22. travanj 2024 13:37