Regija

(VIDEO) Alen Babić intervjuirao 'Savagea' Babića

 screenshot/YouTube (Matchroom)
Matchroom Boxing odlučio je sučeliti Alena Babića i njegov opaki alter-ego

Otkako je Alen Babić prije svog prvog profesionalnog meča predstavljen kao "Savage", polako je počeo graditi svoju priču na tom nadimku. S vremenom je on postao alter-ego 30-godišnjeg hrvatskog teškaša, a sad je prvi put, uz pomoć Matchrooma, postavljen zajedno u prostoriju s onom pravom, originalnom verzijom Alena Babića.

Intervju koji je Alen odradio sa Savageom daje nam neku dodatnu sliku onoga što bi Savage trebao biti. On je beskompromisni "divljak", kao što mu i samo ime kaže, čovjek koji je tu s razlogom da donese "kaos, destrukciju, krv i rat", a osim toga "Savage radi ono što Savage želi." Alen je, s druge strane, skroman momak koji voli fotografiju i vrijeme koje provodi sa svojom djevojkom.

Priliku prezentirati ono što je najavio, a to je brzi nokaut u meču protiv Toma Littlea, Savage će imati sutra u večernjim satima. Nakon toga će se ponovno odmoriti te će ga Alen Babić pozvati, odnosno kako on sam kaže "aktivirati" kad bude potrebno, odnosno pred idući meč. Ako u ovom odradi posao kao što je najavio, mogao bi taj idući meč doći vrlo brzo.

Pogledajte ovaj zanimljivi prikaz dva različita lica popularnog hrvatskog boksača.

Linker
24. travanj 2024 01:42