Regija

(VIDEO) Borba Ilića i Materle proglašena najboljom na KSW-u 55, pogledajte najatraktivnije poteze

Michal Materla i Aleksandar Ilić
 Screenshot (Facebook, KSW)
Četiri borca nagrađena su bonusima za svoje posljednje izvedbe

KSW je u utorak otkrio tko su autori najboljih poteza i sudionici najbolje borbe prošlog vikenda održane priredbe u Poljskoj.

Među izdvojenim imenima odmah smo uočili srpskoga borca Aleksandra Ilića. Naime, iz poljskog su MMA giganta odlučili najboljim okršajem KSW 55 priredbe proglasiti onaj u kojem smo gledali 'Jokera' i nekadašnjeg prvaka Michala Materlu.

Podsjetimo, Ilić je u sunaslovnoj borbi ove priredbe u uvodnim minutama umalo nokautirao svog suparnika, ali Materla je u drugoj rundi uspio preokrenuti meč u svoju korist.

"Veliki ispit i velika šansa za mene, malo je falilo. Dominantna prva runda protiv bivšeg prvaka KSW organizacije koju nitko nije očekivao osim nas, pojurio sam finiš i išao do završnice, ali nisam uspio... Čestitam Materli, ovim je pokazao koliko je tvrd i da nije džabe on bio i ostao prvak, malo ljudi se vraća iz ovakvih teških situacija", analizirao je Ilić nakon meča, a njegov komentar u cijelosti možete pročitati OVDJE.

Nastavimo dalje...

Nokautom večeri proglašen je onaj Mameda Khalidova kojim je već u prvoj rundi zaustavio Scotta Askhama i od engleskog borca preuzeo titulu u srednjoj kategoriji. Bio je to jedan od najatraktivnijih nokauta godine...

Posljednji među izdvojenima bio je Damian Stasiak, nekadašnji protivnik Filipa Pejića i Antuna Račića u subotu je pobijedio Patryka Surdyna, a njegovo gušenje proglašeno je najboljim 'submissionom' večeri.

Sva tri bonusa vrijedna nastupa možete se prisjetiti u nastavku članka:

Linker
25. travanj 2024 08:25