K1 i Boks

(VIDEO) Joshua poslao poruku iz samoizolacije i otkrio: 'Izgubio sam bliske prijatelje...'

Anthony Joshua
 Screenshot (YouTube)
Anthony Joshua javio se video porukom i otkrio kako je zbog koronavirusa izgubio bliske prijatelje.

Svjetski boksački prvak objavio je u utorak video u kojem je komentirao aktualnu situaciju i probleme koje je ne samo sportu, nego i njegovom privatnom životu uzrokovala pandemija koronavirusa.

"Samo sam htio provjeriti kako ste. Nadam se da ste na sigurnom. Volio bih da sam vani i da se bavim svime i svačime. Da sam na biciklu, da se družim s prijateljima, spariram i posjećujem boksačku dvoranu... Ali i jedan buntovnik poput mene pokušava slijediti nekakve upute i činiti pravu stvar. Dakle, ovo je samo poruka kojom vam želim reći da imate moju podršku. S vama sam i skupa ćemo proći kroz ovo dok činimo ispravnu stvar", započeo je 'AJ'.

"Još uvijek nemamo lijek pa svim ljudima koji su zaraženi koronavirusom želim brz oporavak jer ovo nije šala. Držite se svi vi koji ste patili i izgubili svoje najmilije. I ja sam izgubio bliske ljude iz boksačke dvorane, bliske prijatelje, prijatelje od prijatelja... Ovo postaje sve ozbiljnije kako se približava vlastitom domu", dodao je Joshua pa se za kraj zahvalio svim zdravstvenim djelatnicima:

"Cijenim vaš rad. Nekada vas uzimamo zdravo za gotovo, ali jako vas cijenimo i poštujemo što ste na prvoj liniji. Svima koje sam izostavio - Bog vas blagoslovio i budite mi sigurni", zaključio je boksački prvak.

Podsjetimo, Joshua se već nekoliko dana nalazi u samoizolaciji zbog nedavnog susreta s princom Charlesom za kojeg se pokazalo da je pozitivan na koronavirus.

Linker
17. travanj 2024 22:48