K1 i Boks

(VIDEO) Mike Tyson skinuo majicu pa izgledom i brzinom ponovno šokirao fanove

Mike Tyson
 Screenshot (YouTube)
Mike Tyson ponovno je svojom pojavom oduševio milijune vjernih fanova...

Legendarni bivši teškaški prvak svijeta posljednjih tjedana često puni naslovnice, a glavni razlog je njegov veliki povratak u boksački ring.

53-godišnji Iron Mike vraća se u akciju, ali samo kako bi nastupao u humanitarnim ekshibicijama. Slavnom boksaču bogate i burne karijere ponude kapaju sa svih strana, a najviše je borilačku zajednicu zaintrigirala mogućnost njegovog novog okršaja s još jednom ikonom - četiri godine starijim Evanderom Holyfieldom.

"Njegovi i moji ljudi već razgovaraju o tome. Još uvijek nemamo čvrst dogovor, ali idemo prema tome", nedavno je otkrio Holyfield i tako dodatno zagolicao maštu fanova koji već naveliko pričaju o njihovom trećem susretu u ringu.

I Tyson i Holyfield već se neko vrijeme dovode u formu, a posebnu su pozornost privukle pojedine Mikeove objave s treninga. Ništa drugačija situacija nije bila ni nakon pojave novog videa kojeg je Tyson snimio za kinesku društvenu mrežu Weibo.

Naime, legendarni nokauter ovoga se puta pred kamerom pojavio bez majice i tim putem pokazao impresivno tijelo i brzinu za nekoga tko će 30. lipnja navršiti 54 godine.

Linker
14. travanj 2024 20:48