K1 i Boks

(VIDEO) Mike Tyson sve impresivniji, krenuo sa sparinzima

Mike Tyson i Rafael Cordeiro
 screenshot/Instagram
Mike Tyson nastavlja s pripremama za povratak, a najnoviji video otkriva da je krenuo sa sparinzima

Već dva mjeseca Mike Tyson ozbiljno radi s legendarnim trenerom Rafaelom Cordeirom, a nerijetko na svom ranču u Kaliforniji ugosti i druge poznate osobe iz svijeta borilačkog sporta, koje navuku rukavice i pridruže mu se u boksačkom ringu. Sve to radi namjere 54-godišnje teškaške legende da se vrati mečevima, no rekreativne i ekshibicijske prirode.

Više puta je snimkama oduševio fanove, prije svega snagom i brzinom koju na njima prezentira. Istina, radi se o brzo emitiranim raznim insertima pa nije moguće zaključiti kako Tyson stoji s kondicijom, no i ovo je dovoljno da se fanovi itekako zagriju za njegov povratak, koji bi trebao imati svrhu pomoći mladima u borbi protiv ovisnosti i drugih poroka.

Najnoviji video otkriva kako je Tyson krenuo sparirati. Naime, do sada smo mogli vidjeti samo njegov rad s fokuserima, a sad vidimo kako je Cordeiro navukao rukavice.

Još jednu zanimljivu snimku Iron Mike je postavio i prije dva dana, pa nije zgorega podijeliti i nju. Znamo da legendarni Tyson među našim čitateljima ima veliki broj fanova, koji se vesele apsolutno svim materijala koje on objavljuje.

Što se tiče njegovog ponovnog ulaska u ring, točne informacije još uvijek ne postoje, no Mike ima dovoljno atraktivnih ponuda. Na njemu će biti samo da odabere one koje ga zadovoljavaju.

Linker
19. travanj 2024 08:50