UFC

(VIDEO) Najbolji nokaut u povijesti UFC-a? White u nevjerici, nižu se reakcije: 'Ovo je neviđeno!'

Joaquin Buckley i Impa Kasanganay
 Screenshot (Twitter, UFC)
"Milijun sam puta izveo ovaj potez, ali nikad u pravoj borbi. Evo, sad je konačno sjeo"

Joaquin Buckley (11-3) ime je borca koji je pokorio naslovnice, oduševio fanove i impresionirao predsjednika UFC-a Danu Whitea.

Ovaj 26-godišnji Amerikanac iz Missourija osigurao je svoje mjesto na vječnim 'highlights' kompilacijama nakon što je u nedjelju u Abu Dhabiju izveo po mnogima možda i najbolji nokaut u povijesti UFC-a!

"Ovo je najnevjerojatniji nokaut u povijesti UFC-a", upravo je to stajalo i na službenom Twitter profilu najpoznatije svjetske MMA promocije uz, naravno, video na kojem možemo vidjeti kako je Buckley u drugoj rundi zaustavio svog suparnika, do ovog meča neporaženog Impu Kasanganayja (8-1).

"Mobitel mi ne prestaje zvoniti. Kevin Iole me već kontaktirao za izjavu jer već piše priču o tebi. Svi mi govore da ti jednostavno dam 200 tisuća dolara, da ti dam sve bonuse. Nitko nikad nije vidio nešto poput ovog. Nevjerojatno", rekao je predsjednik UFC-a Dana White kada je nakon borbe prišao mladom borcu iz srednje kategorije.

"Milijun sam puta izveo ovaj potez, ali nikad u pravoj borbi. Evo, sad je konačno sjeo. Nadam se da će Dana održati obećanje, neka mi daju sve bonuse", rekao je junak ove priče dok je komentirao veliku pobjedu.

Buckleyjev 'spinning back kick' možete pogledati OVDJE.

Linker
16. travanj 2024 12:31