UFC

(VIDEO) Ngannou testirao brzinu ruku u društvu najvećeg talenta svjetskog boksa

Francis Ngannou i Ryan Garcia
 Instagram
Francis Ngannou druženje s najvećim talentom svjetskog boksa, Ryanom Garcijom, iskoristio je da bi u njegovom društvu testirao brzinu svojih ruku. Njihovu snagu su mnogi već jako dobro upoznali, no kako 'Predatorove' ruke djeluje po pitanju brzine?

Ryan Garcia do sada je ljubitelje boksa oduševio svojom tehnikom i preciznošću, no prije svega munjevitom brzinom ruku. Upravo to najviše voli prezentirati putem društvenih mreža pa ne čudi da se na to odlučio i kad je u njegovom društvu bio Francis Ngannou.

UFC-ov nokauter odlučio je usporediti brzinu svojih ruku s Ryanovom i to je jako dobro izgledalo dok mladi Amerikanac ipak nije ubacio u veću brzinu. Tada je još jednom sve oduševio, no mora se priznati kako i Francis na tom polju itekako napreduje, posebno za jednog teškaša.

Ngannou je ovog mjeseca nokautirao Jairzinha Rozenstruika čime je samo potvrdio svoju poziciju prvog UFC-ovog izazivača teške kategorije. Garcia je bio pred ugovaranjem meča protiv Jorgea Linaresa, što bi nakon 20 čistih pobjeda bio njegov prvi pravi ispit na višoj razini. On inače nastupa u lakoj kategoriji, koja osim njega trenutno ima još dva velika mlada talenta, Devina Haneya i Gervontu Davisa. Oni su malo iskusniji pa već u svom vlasništvu imaju svjetske titule. No, ako savlada Linaresa, Garcia bi već u idućem meču mogao ući u ring s jednim od njih dvojice.

Linker
03. svibanj 2024 22:14