K1 i Boks

(VIDEO) Oduševljeni navijači i mediji dočekali Furyja u Manchesteru

Tyson Fury
 screenshot/Youtube
Tyson Fury vratio se u Manchester nakon velike pobjede nad Deontayem Wilderom te ga je u zračnoj luci dočekao veliki broj medija i fanova. Svi oni poželjeli su pozdraviti novog WBC i The Ring prvaka svijeta.

Veliki broj britanskih medija te stanovnika Manchestera došao je pozdraviti Tysona Furyja pri njegovom povratku u Veliku Britaniju, odnosno nakon slijetanja na tlo svog rodnog grada. On je u društvu supruge Paris pozdravio prisutne, no isto tako nije imao previše volje za duže zadržavanje. Prisutni ljudi dočekali su ga uz prigodnu pjesmu, ujedno njemu jednu od najdražih. Riječ je o pjesmi Freed From Desire, zvijezde 90-ih, Gale.

Fury je uz pratnju policije ispraćen do izlaza iz zračne luke, usput se rukujući s nekima od prisutnih fanova.

Žešće proslave ipak nije bilo, kao što na kraju nije dogovorena niti parada po gradu koja se spominjala. Tyson je očito vrlo umoran i iscrpljen te želi što prije doći svojoj kući u Morecambe. Riječ je o gradiću na obali irskog mora koji broji tek nešto više od 60.000 stanovnika i njegovi žitelji vrlo su ponosni time što je Fury učinio. Posebno zbog toga što je riječ o jednom običnom građaninu koji često doručkuje na javnim mjestima, a sa svojom obitelji redovno objeduje u gradskim restoranima. Tamo se priprema dočeka za novog svjetskog WBC prvaka koji Tyson neće moći izbjeći.

"Nikad nisam čuo niti jednu ružnu riječ o njemu, nikad nisam čuo da je nekome omražen. Svi ga ovdje vole", izjava je jednog od ponosnih građana Morecambea, kojima bi se uskoro trebao pridružiti i njihov globalno najpoznatiji sugrađanin.

Linker
24. travanj 2024 12:45