UFC

(VIDEO) Ovo je borba za ostavštinu: Naježite se uz prvu pravu najavu treće borbe Stipe i DC-ja

 UFC
Pred nama je prva službena video najava za UFC 252 te treću borbu Stipe Miočića i Daniela Cormiera

Sjajni UFC 251 je iza nas, a to znači kako je vrijeme za sabrati dojmove te se odmah početi pripremati za idući veliki spektakl koji slijedi. U idućih pet tjedana UFC će fanove razveseliti s nekoliko zanimljivih programa, no ono pravo na rasporedu je 15. kolovoza, točno četiri tjedna i šest dana od danas. UFC 252 u UFC-ovom APEX kompleksu, s trećom borbom Stipe Miočića i Daniela Cormiera kao predvodnicom programa.

363 dana nakon što je Stipe Miočić pronašao snagu za izvući se iz problema te je nakon toga udarcima pronašao Cormierovu jetru, dva najbolja teškaša svijeta završit će jednu od najvećih i najboljih trilogija u povijesti sporta. Neka pitanja ponovno su otvorena, a odgovor će se dobiti upravo na toj priredbi, gdje se vodi prava borba za ostavštinu. Stipe namjerava obraniti ono što je dokazao da je njegovo, a Cormier će biti maksimalno motiviran jer je ispred njega njegova posljednja borba, popravnog ispita jednostavno nema!

Pogledajte kako izgleda prva najava koju je pripremio UFC, a koja je premijerno emitirana tijekom prijenosa UFC 251 priredbe. Vremena je još malo, a mi znamo gdje ćete biti točno na sredini kolovoza i što ćete u tom trenutku raditi.

Linker
20. travanj 2024 13:18