UFC

(VIDEO) Ovo je vrlo ozbiljno: Kowalkiewicz pokazala kako joj izgleda oko pred operaciju

Karolina Kowalkiewicz
 screenshot
Bivša UFC-ova izazivačica, Karolina Kowalkiewicz, trebala bi se sutra podvrgnuti operaciji oka koje je ozlijedila prošlog mjeseca u borbi protiv Yan Xiaonan. Tim putem je pokazala kakvo joj je trenutno stanje, a ono prosječnom fanu svakako izgleda zabrinjavajuće.

Već kratko nakon borbe, koju je izgubila 23. veljače na glavnom programu UFC Fight Nighta 168 u Novom Zelandu, Karolina Kowalkiewicz otkrila je kako se ne osjeća dobro. Ispričala je kako je već u prvoj rundi borbe doživjela puknuće kosti ispod oka te kako je cijeli nastup odradila s dvostrukom vizijom. No, najveći problem stvarala joj je spoznaja do koje je došla nakon borbe, kako je ozljeda puno ozbiljnija nego se na prvu činilo.

U svojoj InstaStory objavi pred sutrašnju operaciju, Karolina je odlučila po prvi put nakon borbe pokazati kako njeno oko trenutno izgleda. Lako su vidljivi problemi s njenim desnim okom, odnosno manja pokretljivost istog. Ozljeda se tako čini vrlo ozbiljna i ne treba čuditi što je operacija nužna.

Karolina je izjavila kako nije sigurna hoće li joj operacija u potpunosti uspjeti riješiti problem te se nada kako borba na Novom Zelandu nije posljednja u njenoj karijeri. No, trenutno joj je zdravlje na prvom mjestu. Što se tiče operacije, postavit će joj se titanska pločica, a oporavak bi trebao trajati par mjeseci.

U međuvremenu je Karolina u konstantnoj komunikaciji sa svojim fanovima putem Instagrama. Tako ju je jedan upitao za stanje njenog oka, a ona je uz puno emotikona napisala kako je trenutno dobro. Naravno, priložila je i fotografiju koja dokazuje potpuno suprotno.

screenshot/Instagram

Linker
22. travanj 2024 03:51