UFC

(VIDEO) Pogledajte Helwanijev nastup zbog kojeg je Abdelaziz blokirao ESPN za svoje borce!

Ariel Helwani
 Screenshot (Twitter)
"Pod hitno trebate provesti istragu zbog korupcije" - poručio je poznati menadžer.

Ali Abdelaziz stavio je ESPN i TSN na svoju crnu listu te im poručio da od svih boraca koje zastupa njegov Dominance MMA više neće dobivati intervjue.

Slavni menadžer na ovaj se potez odlučio nedugo nakon što je ESPN-ov novinar Ariel Helwani u razgovoru s Danielom Cormierom zaključio da bi se Gilbert Burns u svom idućem meču trebao boriti s Leonom Edwardsom za poziciju prvog izazivača. A to je, naravno, Abdelazizu zasmetalo budući da on kao zastupnik Burnsa smatra da je i više nego jasno da Brazilac već ima zajamčen napad na Kamarua Usmana.

"ESPN MMA više neće moći razgovarati s Dominance borcima jer imaju novinara koji napada moje prvake. Pod hitno trebate provesti istragu zbog korupcije. Volim sve ono što ESPN donosi na stol. Imaju sjajne novinare poput Bretta Okamota, Marca Raimondija i Jeffa Wagenheima. S njima nemam nikakvih problema, ali sada je dosta", poručio je Abdelaziz u seriji 'tweetova' dodavši da isto "vrijedi i za TSN", kanadski sportski kanal u kojem ESPN ima vlasnički udio.

Bit će zanimljivo pratiti rasplet ove situacije i reakciju UFC-a čiji je ESPN službeni partner u SAD-u, a TSN u Kanadi...

Vjerojatno Abdelaziz može ograničiti određena medijska pojavljivanja svojih boraca, ali teško da će mu to proći u 'fight weeku' s obzirom na UFC-ov ugovor sa spomenutim medijima.

Dominance MMA, istaknimo, vodi brigu o karijerama brojnih poznatih lica iz MMA sporta kao što su Khabib Nurmagomedov, Kamaru Usman, Justin Gaethje, Gilbert Burns, Henry Cejudo, Frankie Edgar, Cody Garbrandt, Fabricio Werdum...

Helwanijeve izjave koje su naljutile Abdelaziza pogledajte u nastavku članka:

Linker
16. travanj 2024 11:33