Regija

(VIDEO) Pogledajte kako Mirko Filipović u izolaciji trenira sa sinovima

 screenshot
Mirko Filipović u izolaciji je podigao svoju aktivnost na društvenim mrežama. Nakon poruka upućenih javnosti, sad se s kamerom napokon spustio u dvoranu te je pokazao kako trenira u društvu svojih sinova.

Mirko Cro Cop već je ranije znao pokazati što je naučio svog starijeg sina Ivana. Na ovom srednjoškolcu lako se primijete očevi geni, a što se tiče mlađeg Filipa, Mirko je izjavio kako je on još uvijek više za igru. Pa tako i kad je zajedno s njima u dvorani, kao što je ovdje bio slučaj. Kako je u tijeku karantena, Cro Cop dvorana je prazna, osim kad se u nju spusti obitelj Filipović.

Ovog puta Mirko je odradio trening u društvu oba sina, a dvije snimke istog postavio je na svoje službene stranice. Dok Ivan ozbiljno trenira i pokušava svom ocu biti najbolji mogući asistent, Filip je tamo prije svega da im pomogne koliko je to u njegovoj mogućnosti. No, imalo se što vidjeti.

Ivanov "high kick" dovoljan je dokaz da se vidi čiji je sin u pitanju i nema sumnje kako je Mirko vrlo ponosan na to. Uostalom, postavio je snimku da bi se time s razlogom pohvalio. Pogledajte kako izgleda obiteljski trening obitelji Filipović.

Linker
15. travanj 2024 12:54